Ahlsen Utbildning grundades 2021 av Jenny Ahlsén. Sedan dess levererar vi personliga och kvalitetsmedvetna utbildningar inom Första hjälpen, Farligt gods och Brandskydd.
Vi vill att utbildningarna ska sticka ut med tillgänglighet och kvalitet. Vi sprider kunskap och vi gör det med fokus på pedagogik och personlig service.
Exempel på det är att du kan boka om din öppna utbildningsplats fram till utbildningsdagen och att vi har öppna utbildningar med instruktör i brandskydd varje vecka.
Har du gått en utbildning hos oss? Ge oss jättegärna en recension på google, eller trustpilot.

Flexibelt

Det ska vara enkelt att hålla en hög kompetens! Vi har flexibiliteten att skapa efter en utbildning som passar just era behov.

Personligt

Vi tror på ett personligt bemötande. Kontakta oss gärna om du har några speciella önskemål. Det går säkert att lösa!

Specialiserat

Vi har valt att inrikta oss på det vi kan allra bäst. Vi värderar pedagogik högt och jobbar kontinuerligt för att förbättra och bredda våra utbildningar.

Sagt om oss

Så gör du om din bebis sätter i halsen

HLR Instruktör

“När ett litet barn sätter i halsen handlar det om minuter. Det är otroligt tidskänsligt för att personen ska överleva”

Tidningen skrev tidigare om Matheuz, 9 mån, som höll på att kvävas till döds på en plastbit. Han hade tur som blev räddad av Joacim, 35 år, som själv läst på hur man gör hjärt- och lungräddning. Men det är inte alltid lätt att veta hur man ska agera i en krissituation….

Läs hela artikeln på Eskilstuna-kuriren

HLR barn
Varukorg