GB flagga

Hej! Jag heter Jenny och jag är grundare av Ahlsen Utbildning.

År 2021 startade jag Ahlsen Utbildning med visionen att erbjuda personliga och engagerande utbildningar inom Första Hjälpen och Farligt Gods. Varför? För att jag vet att rätt kunskap kan göra hela skillnaden i en akut situation.

Hos oss står din inlärning i fokus.

Vi vet att alla lär sig på olika sätt. Därför skräddarsyr vi varje utbildning för att möta din och dina kollegors behov. Det du ska veta när du går därifrån är att det är enkelt att göra rätt. Alla kan rädda liv i en nödsituation.

HLR instruktör

Praktiska övningar är nyckeln till framgång.

Vid en akut händelse behöver du kunna tillämpa din kunskap under ett starkt stresspåslag, och därför lägger vi stor vikt vid praktiska övningar så att kunskapen sitter i muskelminnet och ryggmärgen. Du får möjlighet att öva både ensam och tillsammans med andra i scenariolika övningar, så att kunskapen får landa både i kroppen och hjärnan.

Läs om vad som händer på Ahlsen Utbildning

Varför HLR-Rådets riktlinjer?

“Vi följer HLR-Rådets riktlinjer!”, “Certifierade instruktörer”. Jag bland många skryter med det här HELA tiden! Kastar gärna in det i varenda informationstext och vid varje

Läs artikeln »

Personligt

Vi tror på ett personligt bemötande. Kontakta oss gärna om du har några speciella önskemål. Det går säkert att lösa!

Flexibelt

Det ska vara enkelt att hålla en hög kompetens! Vi har flexibiliteten att skapa en utbildning som passar era behov.

Specialiserat

Vi har valt att inrikta oss på det vi kan allra bäst. Vi värderar pedagogik högt och jobbar kontinuerligt för att utveckla och förbättra våra utbildningar.

Varukorg